Om Døves Frivilligsentral

Døves Frivilligsentral er en byomfattende sentral som eies av Oslo Døveforening. Målgruppen for sentralen er døve og hørselshemmede i Oslo. Målsettingen for sentralen er å bygge og vedlikeholde relasjoner mellom døve, og mellom døve og hørende. Sentralen har en livssynsnøytral profil.

Frivilligsentralen etablerer kontakt mellom personer som ønsker hjelp og andre som vil gjøre en frivillig innsats. Sentralen formidler besøkstjeneste og hjelp med en rekke små og store problemer, for eksempel følge til lege eller tannlege, hjelp med innkjøp av matvarer, sette opp og montere ting i hjemmet, problemer med data, nettbrett (iPad) eller mobiltelefon, og så videre.

Døve og hørselshemmede fra hele byen kan ta kontakt med sentralen, enten man ønsker hjelp og støtte, eller ønsker å være frivillig. Hørende som kan tegnspråk er også velkommen som frivillige.

Vi gir også hjelp med å arrangere aktiviteter og kurs. Grupper kan få låne lokaler til møter og sosialt samvær gjennom oss. På denne måten legges det til rette for at døve kan bli kjent med hverandre. Frivilligsentralen kan være ditt redskap for å få til det du ønsker.


Kontakt

c/o Norges Døveforbund Oslo postboks 5061 Majorstuen
0355 Oslo

Organisasjonsnummer
997711718

Sosiale media

2024 © Døves frivilligsentral